АКТУЕЛНО: НАСТАНИ
EN

Актуелно

МСУ Летно Кино - Меѓу присуство и отсуство

Филмска ноќ во МСУ Меѓу присуство и отсуство | Телата во егзил често се сметаат ... Повеќе

Четвртoк, 13/06/2024, 21:00

Работилница: Мем-размислување и мем-создавање со Џем А

29.05.2024

Четврток, 6ти јуни 19.30 – 21.30 и Петок, 7ми јуни 17:30 - 19:30, Библиотека на МСУ ... Повеќе

Уметничките дела како стапици (помеѓу уметност и антропологија)

03.05.2024

Во последниве децении се забележува пролиферација на теориски и методолошки достигнувањ... Повеќе

Велимир Жерновски: „Confutatis – од што се направени хероите?“

22.04.2024

Претставување на проектот „Confutatis – од што се направени хероите?“ н... Повеќе

МИНАТИ НАСТАНИ