Настани Подготовка на изложбата „Ниедно чувство не е конечно“ во Прага
EN

Подготовка на изложбата „Ниедно чувство не е конечно“ во Прага

Во очекување на изложбата „Ниедно чувство не е конечно. Колекција на солидарноста, МСУ Скопје“ што ќе биде отворена на 21 март во Националната галерија во Прага.

МИНАТИ НАСТАНИ

МАТИНЕ

13/04/2024

Повик за учество на работилницата „Харизматични објекти“

Пријавување до сабота, 30 март 2024

Подготовка на изложбата „Ниедно чувство не е конечно“ во Прага

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА РАБОТИЛНИЦА ЗА ВЕБ-ПОРТФОЛИО

Пријавување до Недела, 11 Март 2024