Контакт
EN

Адреса

Самоилова 17
Скопје, 1000
T:+389 (0)2 3110 123

Работно време

Вторник - Сабота 10:00 - 17:00
Недела 09:00 - 13:00

Влезници

100 денари по посетител.
200 денари по посетител за група со водич.
150 денари по посетител за посебни настани.

Децата, учениците, студентите и лицата со посебни потреби се ослободени од плаќање влезница.

Име*

Email*

Телефон*

Порака*