АКТУЕЛНО: НОВОСТИ
EN

Актуелно

Делото на Сол ЛеВит на апликација на Мајкросфт

Користејќи ја технологијата на ВИ („AI“), Мајкрософт ja изработи апликација The Sol LeWitt App., пос More