EN

Во продажба е новиот број на The Large Glass Journal No. 35/36, 2023

Новости

НОВОСИ

Петок, 26/04/2024 20.00 ч.

Велимир Жерновски: „Confutatis – од што се направени хероите?“

Во рамките на Интердисциплинарната програма, во последните пет години се реализираа редица предавања... >повеќе>

НОВОСТИ

За нас

Дознајте повеќе за музејот.

Програми и работилници

Едукација

Истражете ги збирките

ЗБИРКИ

Посета

Виртуелна обиколка

Продавница