EN

Војтех Прајсиг

| Чешка |

Роден во Светец | 1873 – 1944

Претставуваме делo на Војтех од серијата дела од Прајциг вклучени во колекцијата на МСУ:
Кула на стената, 1906 акватинта, бакрорез 39,5×29,5см

Претходни изданија