Публикации Дритон Селмани
EN

Дритон Селмани

 

Каталог од изложба:

Дритон Селмани: Лаењето на облаците не ги вознемирува кучињата

Издавач:

Музеј на современата уметност Скопје, 2022

Автори:

Владимир Јанчевски, Благоја Варошанец, Ива Димовски

Текст:

Владимир Јанчевски

Фотографија:

Денис Сарагиновски

Графички дизајн и уредување:

Илиана Петрушевска

Јазик:

Македонски со англиски превод

Корица и димензии:

мек повез, 20 х 20см

Страници:

32

ISBN 978-608-264-032-7

Претходни изданија