Публикации Skopje: Miasto, Architektura i sztuka solidarnosci
EN

Skopje: Miasto, Architektura i sztuka solidarnosci

 

Каталог по повод изложба во Краков, Полска

Издава:

Интернационален центар за култура, Краков 2019

Автори:

Агата Васовска-Павлик, Лукаш Галусек

Текстови:

Агата Васовска-Павлик, Мира Гаќина, Лукаш Галусек, Павел Вељановски, Михаил Вишњиевски, Марика Бочварова Плавевска, Магдалена Зиолковска

Ликовно уредување:

Weird Gentleman (Александра Браска, Лукаш Подолак)

Корица и димензии:

27,5 х 23,5

Број на страници:

264

ISBN 978–83-63463-93-9

Претходни изданија