EN

Томислав Каузлариќ

1932, Крк, Хрватска – 1992, Белград, Србија

 

Истражување со новинска хартија, 1975

Новинска хартија, дрво, челични прачки, 112 х 83,5 х 64,5 см

Аквизиција: Подарок од уметникот

Инвентарен бр.: 03134

Претходни изданија