EN

Ролф Ешер

1936, Хаген, Германија

 

Простор на спомени, 1981

Литографија на хартија, 60 х 80 см

Едиција: а.о., сигнирано д.л. w.c. (fis Museum Skopje); д.с. Erinnerungsraum; д.д. Rolf Escher 1981

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 03485

Претходни изданија