EN

Радослав Тадиќ

| Босна и Херцеговина |

Роден во Сараево во 1946.

Претставуваме делo на Радослав Тадиќ вклученo во колекцијата на МСУ:
Во градина, 1983, акрилик на платно, 180×142см

Претходни изданија