EN

Недко Солаков

1957, Червен Бријаг, Бугарија

 

Суеверниот човек, 1992

Рачно изработено портфолио со 16 цртежи: црн&бел туш, колаж, водена четка на хартија, 35 x 25 см

Аквизиција: Откуп

Инвентарен бр.: 03851

 

Претходни изданија