EN

Миодраг Ѓорѓевиќ

1919, Ваљево, Србија – 1994, Белград, Србија

 

Лумино-кинет 59, 1978

Фотографија на платно, 170 х 123 см

Аквизиција: Подарок од уметникот

Инвентарен бр.: 02675

Претходни изданија