EN

Лучезар Бојаџиев

| Бугарија |

Роден во Софија |1957

Претставуваме делo на Лучезар Бојаџиев вклученo во колекцијата на МСУ:
ГастАРТбајтер, 2000, инкџет печат на хартија, 211 х 510см.

Претходни изданија