EN

Кенет Роват

1920, Бристол, Велика Британија – 1999

 

Спојување, 1965

Комбинирана техника на лесонит, 99 x 58,5 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 01291

Претходни изданија