EN

Хесус Рафаел Сото

| Венецуела |

Роден во Сиудад Боливар | 1923 – 2005

Претставуваме делo на Хесус Рафаел Сото вклученo во колекцијата на МСУ:
Без наслов, 1970 сито печат, 60/145 70×50см

Претходни изданија