EN

Јан Штурса

| Чешка |

Роден во Нове Место | 1880 – 1925

Претставуваме делo на Јан Штурса вклученo во колекцијата на МСУ:
Пуберта , 1905, бронза, 84х23х1см

Претходни изданија