EN

Сеад Казанџиу

1987, Фиер, Албанија

 

Мала куќа, доме сладок доме, 2014

350 гипсени и со акрилик боени куќи, секоја 5 х 5 см

Аквизиција: Подарок од уметникот

Инвентарен бр.: 5277

Претходни изданија