EN

Ѓоко Радовановиќ и Живко Урумов

Ѓоко Радовановиќ, 1949, Подујево / Живко Урумов, 1949, Скопје

 

Градски приказни 1, 1987

фото-колаж, 69 х 72 см

Аквизиција: донација од Зоран Петровски

Референтен бр: 04042

Претходни изданија