Публикации Се што ни е заедничко
EN

Се што ни е заедничко

 

Каталог од изложба

Издавач:

Музеј на современата уметност Скопје, 2022

Автори:

Мира Гаќина, Јованка Попова

Текст:

Мира Гаќина, Јованка Попова

Графички дизајн и уредување:

Неда Фирфова, Илиана Петрушевска, Албана Бектеш

Јазик:

Македонски со англиски превод

Корица и димензии:

мек повез, 23,5 х 16,5

Страници:

112

ISBN 978-608-264-023-5

Претходни изданија