Изложби Тековни Следни Минати
EN

НЕМА ТЕКОВНИ ИЗЛОЖБИ | следните изложби се во подготовка

Посетете ја страницата за следни изложби

 

МУЗЕЈОТ Е ВО ПОДГОТОВКИ ЗА СЛЕДНИТЕ ИЗЛОЖБИ:

ДРИТОН СЕЛМАНИ: Лаењето на облаците не ги вознемирува кучињата

СE ШТО НИ Е ЗАEДНИЧКО / SA SO SI AMENGE JEKHETHANE

Посетете ја страницата за следните изложби: Следни изложби

МИНАТИ ИЗЛОЖБИ

Дритон Селмани: Лаењето на облаците не ги вознемирува кучињата

04/11/ 2022-25/02/ 2023

Современи екосистеми: истражување помеѓу уметност и екологија во Северна Македонија

08/10/ 2022 - 26/10/ 2022

Сè што ни е заедничко / Sa so si amenge jekhethane

08/11/ 2022 - 23/02/ 2023

Јана Јакимовска: Ретро-телесни ретроспективи

23/09/ 2022 - 05/10/ 2022