Публикации Скопје одново
EN

Скопје одново

 

Каталог од изложба

Издава:

Музеј на современата уметност Скопје, 2021

Автори:

Кумјана Новакова, Ана Кац

Текстови:

Мира Гаќина, Кејт Мери Брнс, Кумјана Новакова, Ана Кац, Ана Ивановска-Дескова, Владимир Десков, Јован Ивановски, Љубица Спасовска

Ликовно уредување:

Елена Диновска Зарапчиев

Фотографија:

Томислав Георгиев

Јазик:

Македонски и англиски

Корица и димензии:

мек повез, 24 x 28

Број на страни:

196

ISBN 978-608-264-020-4

Претходни изданија