Драган Петковиќ
EN

Драган Петковиќ

Автор Зоран Петровски

Текстови од Зоран Петровски, Соња Абаџиева, Мирослав Поповиќ

Издава: Музеј на современата уметност Скопје, 2008

104 стр. колор и ц/б репродукции, мек повез

македонски со англиски преводи

Previous Issues