EN
05/04/ 2023

Предавање на Лиа и Дан Пержовски

Настани

Работилница

06/04/ 2023

Отворен повик за учество во работилница со Лиа и Дан Пержовски

Претставување на дела од збирката на МСУ Скопје во Кунстхале Виена

НОВОСТИ

За нас

Дознајте повеќе за музејот.

Програми и работилници

Едукација

Истражете ги колекциите

Колекции

Посета

Виртуелна обиколка

Продавница