EN

Јежи Трелински

| Полска |

Роден во Шевна во 1940.

Претставуваме делo од Јежи од серијата дела од Трелински вклучени во колекцијата на МСУ:
Се наоѓам во ситуација…, 1982, офсет, 6/30, 41×81,5cm

Претходни изданија