Продавница Симон Узуновски: Патот за Волкодери
EN

Симон Узуновски: Патот за Волкодери

Каталог од ретроспективната изложба на Симон Узуновски, Патот за Волкодери.

Издание на Музејот на современа уметност Скопје, 2022

Текстови на Љиљана Неделковска, Валентино Димитровски, Лазо Плавевски, Марика Бочварова Плавевска, Владимир Јанчевски

Текстови на македонски, со англиски превод; мек повез, 22 х 16,5 см.; 320 страници

Цена: 350,00 МКД