Продавница На Скопје, со љубов!
EN

На Скопје, со љубов!

 

На Скопје, со љубов! – Архитектонската мисла на Живко Поповски е комплетна збирка на текстови, колумни и интервјуа кои архитектот Живко Поповски ги напишал и објавил во текот на својот живот, надополнета со авторски цртежи и два воведни текста од приредувачките.

Приредувачи: Анета Христова – Поповска, Мери Батакоја

 

Издавач: Private Print

Година: 2017
Димензии: 21×14,8 см
Страници: 271
Јазик: македонски

 

Цена: 490,00 МКД