Продавница МСУ Бележник
EN

МСУ Бележник

Еден од најбараните сувенирии во музејската продавница: МСУ бележник/тетратка

Тврди корици со печатени мотиви од дела на Душан Перчинков, Кирил Гегоски, избор од музејските збирки, како и логото на МСУ Скопје. 

Цена 250 МКД