EN

Золтан Кемени

1907, Баница, Романија – 1965, Цирих, Швајцарија

 

Пресек на визија, 1962

Железо монтирано на дрвена подлога, 100 х 74 х 24 см

Аквизиција: Подарок од уметникот

Инвентарен бр.: 00260

Претходни изданија