EN

Владимир Величковиќ

| Србија, Франција |

Роден во Белград во 1935.

Претставуваме делo на Владимир од серијата дела од Величковиќ вклучени во колекцијата на МСУ:
Мала слика, 1964 масло, темпера на платно, 50 х 35см

Претходни изданија