EN

Виктор Пасмор

| Велика Британија |

Роден во Челшам | 1908 – 1998

Претставуваме делo на Виктор Пасмор вклученo во колекцијата на МСУ:
Без наслов, 1982 сито печат во боја, 16/90 74,5 x 107,5см

Претходни изданија