EN

Вања Радауш

| Хрватска |

Роден во Винковци | 1906 – 1975

Гo претставуваме делото на Вања Радауш вклучено во колекцијата на МСУ:
Иван Козарец, 1960, алуминиум, 55 х 64см х 10см

Претходни изданија