EN

Тацуја Мацумото

1952, Токио, Јапонија

 

Без наслов 2, 1980

Сито печат на хартија, 78 x 103 см

Едиција: а.о., сигнирано д.л. A.P.80; д.с. Mudai II; д.д. Tatsuya Matsumoto

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 02890

Претходни изданија