EN

Рут Франкен

1924, Прага, Чешка – 2006, Парис, Франција

 

Cala d’or (Златен залив), 1963

Гваш, туш, акварел, молив на хартија, 31,5 x 28 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 00630

Претходни изданија