EN

Рон Зак

| САД |

Роден во Питсбург, САД во 1946.

Ги претставуваме делата на Рон Зак вклучени во колекцијата на МСУ:
Циклус Мистериозни номади 1, 1988, црно/бела фотографија ,35,5×28 см | Циклус Мистериозни номади 2, 1988, црно/бела фотографија, 35,5×28 см

Претходни изданија