EN

Ралф Зигемунд

1961, Бамберг, Германија

 

Напуштени пејзажи, 1995

Метал, перфорирана фотографија, стаклени тегли, 100 х 150 х 15см. (х 4)

Аквизиција: Подарок од уметникот

Инвентарен бр.: 03951

Претходни изданија