EN

Рафаел Наваро

| Шпанија |

Роден во Сарагоса во 1940.

Претставуваме делo на Рафаел Наваро вклученo во колекцијата на МСУ:
Диптих бр. 17, 1979, црно-бела фотографија, 12/50, 25,8 х 17,7

Претходни изданија