EN

Радомир Дамњановиќ-Дамјан

| Србија/Италија |

Роден во Мостар | 1936

Претставуваме дела на Радомир Дамњановиќ-Дамјан вклучени во колекцијата на МСУ:
Слика , 1968, масло на платно, 145x145cm | Сина слика 2, 1969, масло на платно, 138x200cm | Слика , 1984, масло на платно, 200 х 140 см.

Претходни изданија