EN

Пјер Вермерш

| Франција |

Роден во Кан, Франција во 1936.

Претставуваме делo на Пјер Вермерш вклученo во колекцијата на МСУ:
Без наслов, 1969, метал, стакло, 40x30x18

Претходни изданија