Пјер Алешински

| Белгија |

Роден во Брисел | 1927

Претставуваме делo на Пјер Алешински вклученo во колекцијата на МСУ:
Последна голтка, 1963, масло на хартија, 150 х 148см

Алешински ПјерNo more work to show