EN

Филип Салаин

1943, Плоневез-ди-Фо (Plonévez-du-Faou), Франција – 2020, Парис, Франција

 

Ту-Сам, 1977

црно/бела фотографија, 20 x 29,5 cm

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 03062

Претходни изданија