Филип Морисон

| Франција |

Роден во Довил | 1924 – 1994

Претставуваме делo на Филип Морисон вклученo во колекцијата на МСУ:
Повторено пеење 1, 1970, масло на картон, 71,5x77cm

Морисон ФилипNo more work to show