EN

Петре Николоски

Роден во Прилеп | 1959

Претставуваме дел од серијата дела од Петре вклучени во колекцијата на МСУ, гранки, коноп, метални шајки на дрвена подлога:
Објект 8, 1985 | Простор 7, 1986 | Балкански тепих, 2002

Претходни изданија