EN

Питер Хобс

| Велика Британија |

1930 – 1994

Претставуваме делo на Питер од серијата дела од Хобс вклучени во колекцијата на МСУ:
Сина кутија бр. 1, 1969, сито печат во боја, а.о., 101 x 68см

Претходни изданија