EN

Ото Лого

| Србија / Црна Гора |

Роден во Белград во 1931.

Ги претставуваме делата од Ото Лого вклучени во колекцијата на МСУ:
Наковална, 1964 бронза 105 х 36 х 80см. | Реликвија, 1969 бронза 35 x 27 x 12,5см

Претходни изданија