EN

Оскар Далвит

1911, Цирих, Швајцарија – 1975, Цирих, Швајцарија

 

Рондо, 1953

масло на платно, 110 x 102 см

Аквизиција: Подарок

Инвентарен бр.: 00881

Претходни изданија