EN

Опи Зуни

| Грција |

Родена во Каиро, Египет во 1941.

Претставуваме дело од Опи Зуни вклучено во колекцијата на МСУ:
Ширење на една површина, 1978, акрилик на шперплоча, 190×183,5

Претходни изданија