EN

Олга Јевриќ

| Србија / Црна Гора |

Родена во Белград во 1922.

Претставуваме делo на Олга Јевриќ вклученo во колекцијата на МСУ:
Форма со свод, 1964/1965, бронза, железо, 50х60х40см

Претходни изданија