EN

Могенс Андерсен

| Данска|

Роден во Копенхаген | 1916 – 2003

Претставуваме делo на Могенс Андерсен вклученo во колекцијата на МСУ:
Мај, 1965, масло на платно, 195 х 260см.

Претходни изданија