EN

Милорад Бата Михајловиќ

| Србија/Франција |

Роден во Панчево во 1923.

Претставуваме делo на Милорад Бата Михајловиќ вклученo во колекцијата на МСУ:
Слика 100, 1958, масло на платно, 162 х 130см

Претходни изданија